Duntrend med bomullsjakke: nøkkelprofil

Det altomfattende temaet er som en bølge av global energi utløst av opphevelse av restriksjoner.Denne energien omfatter et bredt spekter av perspektiver, ikke en enkelt form.Det nye utseendet håper å skape en bedre fremtid gjennom mer elegant og enkel silhuettdesign.

1. Jakkestil

Silhuetten av jakken er kombinert med utendørs.Utformingen av den lille og avkortede fløyels- og vatterte jakken blander og matcher ulike deler for å presentere allsidige deler av ulike stiler.

nøkkelprofil 1

2.Jokervest

Eiderdunvest er mer interessant og lett i betydningen lagdeling.Metodene for fylling, quilting og fargekontrastdesign er mer banebrytende, som kan møte behovene til daglig bruk ved ulike anledninger og har enestående vindtett og varmefunksjon.

nøkkelprofil2

3.Trunkert versjon

Populariteten til avkuttet stil fortsetter fortsatt, og bryter gjennom stereotypen av bomullspolstrede klær og ikke lenger oppblåst, og skaper en mer variert samlokalisering og kombinasjon med skillevegg.

nøkkelprofil3

4.Juster trekkstrengen

Juster tauet for å bringe folk mote og gratis design sans, gjøre ned bomull klær mer sport vind, skape justerbar følelse, vil også produsere mer aktivitet, kan være dekorativ og praktisk kombinasjon.

nøkkelprofil4

5.Fjernbar type

Delene som er koblet sammen med glidelås eller knapp kan demonteres, og pynter på en dyktig måte den generelle samlokaliseringen, gir praktisk mening til det enkelte elementet og gir det mangfold.

nøkkelprofil5

6. Kontrastkant

Kanten på dunplagget i bomull er innlagt med detaljer.Den linjefølelsen som kantdekorasjonen på plagget bringer gir en følelse av rytme til hele plagget og dekorerer linjene på plagget bedre.

nøkkelprofil6


Innleggstid: 20. juni 2022