2024 S/S Single item trend: Solbeskyttende klær

Solbeskyttende klær som fokus for våren og sommeren utvikling av enkeltprodukter, i den nye sesongen for å vise et nytt utseende, midjelengde mer oppmerksomhet til skjæring og stoffdetaljer i designen, ultrakort kappe og kort, passer både moteriktig og kul , beskyttende, skjorter og gensere bryter også den monotone formen fra fortiden, viser fullt ut moteegenskapene til solkrem enkeltprodukter.

1.Solkremskjorter

Forny formen på solbeskyttende klær basert på omrisset av skjorten, og det lette og gjennomsiktige tyllmaterialet kan gi vag perspektiveffekt, forbedre komforten og forfriskende jakten.Tencel og blanke materialer kan velges for å berike den visuelle opplevelsen.Hettedesign og snordesign oppdaterer den tradisjonelle solbeskyttelsesskjorten.

Solbeskyttende klær1

2.Solbestandig trenchcoat

For å takle ulike klimaendringer og få en følelse av beskyttelse lang trenchcoat blitt en solkrem som må ha, kan midjesnøre visuelt modifisere midje, hette, snor og lommedesign oppgradere det praktiske til enkeltproduktet.

Solbeskyttende klær2

3. Solkremjakke

Vandring utendørs i solfylt vær, solkremjakke har gradvis blitt det grunnleggende enkeltproduktet, det kan effektivt beskytte solen, isolere den ultrafiolette, praktiske og vakre, kan legges til taudesignet og lastelommedesignet for å passe den urbane lysfunksjonen vind .

Solbeskyttende klær3

4. Solkrem genser

Sun pullover har blitt en må-ha sommer street element, unik halv front design, lette utendørs klær i økningen av halv front design mer lyse og fremtredende, hvis mer jakten på unik ytelse, asymmetrisk, unik knapp foran kan gjøre dette.

Solbeskyttende klær4

5. Solbeskyttelsessett

Den beskyttende funksjonen er brakt til buksene, drakten med lange ermer og bukser kan brukes som hele kroppsbeskyttelsen, og lappeteppedesignet og cargo-lommedesignet forsterker moteegenskapen.Løsbladdesignet på baksiden øker luftgjennomtrengeligheten, samtidig som det sikrer luftgjennomtrengelighet, kan det unngå inntrenging av regn.Den korte midjedressen har blitt et must-ha-element for unge forbrukere, og de hotte jentene som har på seg sports-BH er fulle av ungdommelig vitalitet.

Solbeskyttende klær5


Innleggstid: 20. juni 2023